äntligen hemma

Processed with VSCOcam with c1 preset

Sneak outfit

Heeeej! AH äntligen hemma, och äntligen, vid trerycket, en fredagskväll, eller för att vara mer precis: lördagsmorgon har jag tiden att sätta mig och skriva lite här. I 16 timmar har jag nu varit på fot så OM sängen en trappa upp känns lockande, eh, ja! Dagen inleddes med ett jobbpass på Hollister, där jag även utnyttjade bussresan dit med näsan i körkortsboken. Halv fem var jag färdigjobbad och rullade med pendeln vidare till Mos där vi inledde med en middag på Olearys. Jag beställde deras Ompah-burgare. Sådär tycker jag. Lite för snabbmatsaktigt för min smak, även om det var coolt att se hur likt soja-köttet var ett vanligt kött. Dock tycker jag sisådär om det där med soja – men kul att prova – absolut. Som komplement till allt bröd var jag, den hungriga jäkeln, tvungen att beställa in både bönor och guacamole. Efter middagen vid klockan sju, spenderade vi en timme över pilkasting och ett bordsspel inne i Olearys spelrum. Jag älskar Mall Of Scandinavia. De har sådan atmosfär – helt tveklöst mitt favoritvaruhus. När mina fötter placerade i ett par klackar började säga ifrån, vid halv nio, stod bio på schemat och How to be singel  rullade inne på salong 11s bioskräm. Denna mina vänner, MÅSTE ni se. Så bra. Jag kan vara så fruktansvärt kräsen när det kommer till bio. Jag vill ständigt känna mig stimulerad för att inte bli uttråkad och lyckas inte filmen attrahera mig har jag en absolut tendens att antingen somna eller försvinna in in min tankebubbla, men detta lyckades hålla mig som fastklistrad med ögonen som tefat från första sekund. FETT OTROLIGT BRA – helt enkelt. Vid halv elva, tog jag mig till Brillo, där jag avslutade kvällen med lite vin och trevliga vänner. GOOD natt är det enda jag nu vill säga. Ni är bäst och glöm inte att vara snälla mot varann. <3

One comment on “äntligen hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *