Vetegräslatte

Processed with VSCOcam with c1 preset

Hurni, jag är så helskottas jäkla glad. Så glad att jag började storböla och mamma trodde jag var det motsatta, superledsen. Älskade gumman.. Nej mamma, jag inte ledsen, tvärtom. Varför, hoppas jag kunna informera er om ungefär om en vecka. Det kommer även att förklara lite utav min frånvaro här på bloggen. Jag har varit iväg från morgon till kväll, haft varje dag fullspäckad och igår när jag var inne i stan, blev jag så trött efter lunch att jag verkligen var tvungen att sova innan mitt jobb på Hollister skulle börja vid halv tre. Jag visste knappt vad jag skulle ta mig till. Jag har nog aldrig blivit så paniktrött förut. Precis i samma grad som när man håller på att kissa på sig, höll jag på att somna; så kan ni tänka er vad jag gjorde – jo, jag gick till mammas jobb, som ligger precis vid T-centralen mot Kungsholmen till, och la mig i soffan och sov en timme. Mamma konstaterade att det var som en medicin för mig, att det gav mig färg och efter en god kaffe hade jag åter igen energi för jobbpasset. Nu sitter jag, första timmarna på länge och pustar ut, innan jag ska ta mig an plugget. EN vetegräslatte vid min sida är given.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ingredienser för Vetegräslatte: 

Vetegräs

Valfri mjölk

Recept: 

Vispa några matskedar vatten med valfri mängd vetegräs. Jag tar nog en msk. Där efter häller du på skummad mjölk – jag tog mandel och havremjölk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *