Don’t be shy baby

_MG_3153

Har ni haft en fin helg? Jag har! Och efter en helg med kompishäng, castnings, övningskörning, träning och plugg, är jag åter igen redo för jobb på Hollister. Till och med 15.15 imorgon, är jag på plats, någon som vill svänga förbi? Sista castingen idag gick beyond smidigt. Bussen dit, stannade i princip runt hörnet till adressen, så jag slapp klampa in som ett nedkylt russin och på plats träffade jag utöver castarna, Anab från Elite och Miranda från Mikas, vilka jag känner sen innan. Sedan vare själva castaren Texas Olsson, och han har jag träffat på flera visningar förr, då han brukar anordna helheten, så det är alltid skönt med lite bekanta ansikten.

Som på alla castningar tog vi lite simlpa kort, jag visade upp gången och lämnade mit set-card vilket ni ser här under. Ett set-card är ungefär som en modells visit-kort. På kortet står all information både gällande kropp och mått men även agentur, så att kunden vet var hen skall vända sig för att boka modellen. Bokningen är nämligen något, som i mitt fall, alltid, går via Elite.

Skärmavbild-2016-01-17-kl.-09.10.43

 

card-5

Som en parantes, vill jag tillägga att det där med att inte vara pryd, är något modellandet verkligen bidragit med. Att man på denna bild ser nipplesen hade jag för några år sen i ansiktet alstrat samma färg som på tröjan, men äsch, modellandet har neutraliserat detta enormt. Om man exempelvis gör ett showroom, (ett jobb där man under en dag för en kunds kunder visar upp kläder) så måste man vara förberädd för snabba klädombyten och man sitter ofta typ naken, pja *i beiga string* och väntar på nästa lätt hetsiga klädombyte. Även vid plåtningar, är det sällan man använder någon typ av BH, eller när jag plåtade trosor för Acne, var trosorna givetvis tvungna att vara helt luddfria, så mitt mellan benen står då någon och rollar av trosorna så att dessa blir topnoch. Pryd som modell – ingen bra kombo.

2 comments on “Don’t be shy baby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *