Träning

Jag älskar träning, har alltid gjort. Det är helt enkelt en naturlig del i mitt liv som jag faktiskt mår dåligt utan och kanske är det inte allt för konstigt då resterande familjemedlemmar spenderar den vakna lediga tiden i antingen tennishallen eller sommartid, på golfbanan. Jag försöker och lär just då; försöker, att lyssna på min kropp gällande mängd. Ibland blir det ingen träning på flera dagar och bilan kör på varje dag, men oftast snittar jag på några pass i veckan där yoga varvas med promenader, kondition och styrka.

Dock har jag i bloggandet inte pratat allt för mycket om träning då det pågår en sådan väldig hets om varför man tränar, om man tränar, hur man tränar och the list goes on. Jag vill bara klargöra här att jag tränar utav flera anledningar. Jag vill orka, jag vill orka leva, bli gammal, leva dygnet runt, jobba och allt som träningen bidrar till – flera anledningar under en och samma rubrik. Sedan tränar jag även för att styrka upp min kropp. Det går hand och hand med att orka. I min familj har jag fått ärva den mindre starka överkroppen vilket jag jobbar något enormt med och nu lyckats ta mig en bra bit, vilket går in i det utseendemässiga. Jag tycker i huvudsak inte träning ska handla om utseende, ni ser jag vad det genererat – för just utseendet, är vad jag uppfattar att det handlar om idag i samhället. Faktum är dock att jag hade en mycket sämre hållning förut, men efter antal timmar på gymmet, dragandes i maskiner,  kan jag idag gå rätryggad. Bättre hållning, liksom bättre självkänsla. Med detta sagt, vill jag lyfta träning som ännu en kategori här på bloggen. Alla ska få optimera sitt mående, och det ska träning HJÄLPA med, inte försvåra. Woho, taggade? Jag är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *